Kameraovervågning

TV-O-kamera.jpg
 
 

Kameraovervågning dækker over optagelse af levende billeder på en harddisk, med mulighed for at overvåge live, hvad der sker her og nu.

360eyeworks tilbyder opsætning af kameraer på bygninger til overvågning af arealer inde som ude. Vi tilbyder løsninger, som dækker almindelig overvågning til software med avanceret ansigtsgenkendelse og nummerpladescanner. Sidstnævnte giver jer bl.a. mulighed for, at lave godkendte lister af nummerplader, som må passere igennem porten.

Opsætning af kameraer kræver en grundig analyse og behovsafdækning af kundens ønsker. Det er ikke ligegyldigt, om kameraet skal kunne klare stærkt modlys eller kunne operere under svage lysforhold. Det skal også tages med i overvejelserne, om kameraet skal monteres et sted, hvor klimaet påvirker overfladen, eller er der større risiko for, at det skal være vandalsikkert. Termiske kameraer, som grafisk kan visualisere kulde og varme, kan registrere hvis genstande eller personer bevæger sig ind i optagefeltet.

Der findes et hav af muligheder inden for kameraovervågning,så kontakt os derfor 8165 5618 for en snak om netop jeres behov.