Vi tilbyder totalløsninger inden for sikring af erhverv

Døgnbemandet vagtcentral

Et godt sikringsanlæg virker bedst med en god operatør på vagtcentralen. De er ansat til 24 timer i døgnet til at overvåge og reagerer på alle indkomne registreringer fra sikringsanlægget. Operatøren reagerer på alt lige fra indbrud til tekniske problemer, som registreres på adressen. Alt efter hvilken alarm, der modtages, iværksætter operatøren den rette respons. Han kontakter virksomhedens kontaktperson, og samtidig kontakter operatøren et af vores lokale vagtfirmaer som straks sender en vægter ud til adressen. Vægteren vurderer, om der er behov for kontakt til brandvæsen eller politi.


Tyverialarm

Sikringsanlægget kan opsættes som standardløsning, eller det kan tilpasses jeres specifikke behov for overvågning af ejendommen hele døgnet, året rundt. 360eyeworks er leveringsdygtige i alle slags rumfølere, detektorer samt dør- og vindueskontakter. Vi tilbyder også mere avancerede komponenter til elektronisk sikring og overvågning af jeres værdier.


Adgangskontrol

Som virksomhed kan I meget nemt kontrollere, hvem der færdes i bygningen på et hvilket som helst tidspunkt. I kan definere, hvilke områder det udleverede nøglebrik/kort giver adgang til, og hvis enheden mistes, kan i nemt annullere rettighederne og oprette en ny. På den måde, undgår I en stor udgift til nye låse eller nøgler.

I får også mulighed for adgang til den elektroniske logfil, hvor I kan se, hvem der er kommet og gået på matriklen, og hvornår personens enhed blev registreret. 

Den enkelte enhed kan kobles sammen med lønsystemer, sikringsanlæg, ventilation og styring af lys. Kort sagt kan adgangskontrollen øge komforten og smidigheden for den enkelte medarbejder og for virksomheden. 


Bliver jeres tyverialarm aktiveret, indhyller en tågekanon lokalerne i en tæt, uigennemsigtig tåge på få sekunder. Tågen gør det svært for ubudne gæster at orientere sig i lokalerne. På den måde er risikoen for, at I mister værdier som elektronisk hardware, kunst eller anden inventar langt mindre. 

Tågesikring


Kameraovervågning

Har I et varelager, maskiner eller andet, som udgør en stor værdi for jeres virksomhed, så er kamera-overvågning en god løsning, og har endvidere en stor præventiv effekt. Supplerer du jeres sikringsanlæg med denne form for overvågning, øger du sikringsniveauet betydeligt. Risikoen for at blive genkendt på en optagelse er ofte så stor, at tyven hellere holder sig væk fra området. Overvågnings-optagelser efter et indbrud kan ofte være den dokumentation, som kan hjælpe politiet med en hurtig efterforskning, og som samtidig øger sandsynligheden for en opklaring.