En bred vifte af sikringsydelser

360eyeworks løser opgaver i hele landet og for alle typer af private og erhverv.

 

Klistermærker med præventiv effekt

Når 360eyework løser opgaver for kunder, tænker vi deres sikring hele vejen rundt. Vi tilbyder en skræddersyet og tilpasset totalløsning. Det gælder lige fra hvor og hvordan vi trækker kablerne mest optimalt, så de ikke generer eller synes voldsomme i det private hjem, til hvordan adgangskontrol, tågesikring og alarm virker mest optimalt i en virksomhed. 

En lille men meget vigtig detalje, vi ofte bliver spurgt om, er klistermærkerne. De er en del af den totale sikring, og har en høj præventiv effekt. Når tyve afsøger områder, viser erfaring, at de prioriterer de lette og overkommelige opgaver. En tyv kender til de forskellige typer af klistermærker, og kan ret hurtigt spotte om det er besværet værd.

Derfor monterer vi altid klistermærker, der fortæller uvedkommende, at din ejendom er sikret mod indbrud og hærværk.

monteringen-af-klistermærker.jpg

GB1_7478-1 kopier.jpg

Domicilejendom

En løsning med kameraovervågnings har en præventiv og forebyggende virkning, allerede fra første dag. Her er kameraet opsat, så det dækker hovedindgangen, men samtidig også fanger det, som sker ved og rundt om hjørnet. I kombination med et alarmanlæg, som er koblet op til en døgnbemandet kontrolcentral, gives øget sikkerhed og tryghed til sikringen af bygningens værdier.


Røgmelder koblet til alarm anlæg

Opsætning af røgmelder, som via alarmen kan melde ind til den døgnbemandede vagtcentral, kan være med til, at advisere, når ulykken er ude, og sikre at hjælpen når frem, inden skadens omfang bliver uoverskueligt stort.

TV-O_Gorm-Branderup0004.JPG